Понеділок, 06.05.2024, 08:53Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Вхід на сайт

Пошук

Мова сайту


Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish

Друзі сайту

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 87

...

Новини

З метою підвищення якості позашкільної освіти, поліпшення її науково-методичного забезпечення, розвитку творчого потенціалу педагогів, поширення передового педагогічного досвіду Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Національною академією педагогічних наук України у 2016 році проведено Всеукраїнський конкурс науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти хіміко-біологічного профілю. Педагогі СЮН Мазун Ю.М., Черниш Н.А., Глущенко О.І., Павліченко Л.М. відзначені дипломом І ступеня. Всього на  розгляд журі представлено близько 250 науково-методичних розробок з 19 областей України.

Переглядів: 586 | Додав: sun | Дата: 31.01.2017 | Коментарі (0)

Всесвітній день екологічної освіти (The World´s Environmental Education Day) бере свій початок в 1972 році, з Декларації Конференції Організації Об’єднаних Націй з проблем навколишнього середовища. Вперше був відзначений в Стокгольмі, Швеція в червні 1972 року. Проте з 1975 року, коли в Белграді відбувся Міжнародний семінар просвітницької діяльності з питань навколишнього середовища, і де була видана Белградська хартія екологічної освіти, проголошуючи свої глобальні цілі, кожного року 26 січня цей день відзначається на міжнародному рівні.​
Екологічна освіта та виховання має вирішальне значення для сприяння сталому розвитку та підвищенню потенціалу населення для участі в питаннях, пов’язаних з охороною навколишнього середовища і розвитку. Важливо також досягти певного рівня свідомості, цінностей і поглядів, методів і екологічної та етнічної поведінки співзвучно зі стійким розвитком, а також для підтримки ефективної участі громадськості в процесі прийняття рішень. Освіта виступає як центральний елемент, який розуміє необхідність сприяння досягненню значних змін в індивідуальних і колективних моделях поведінки людини і сфери споживання.
Всесвітній день екологічної освіти є можливістю досягнення масивної сенсибілізації для захисту нашої природної спадщини, шляхом заохочення відповідних заходів і подій, таких як переговори з екологічної освіти та семінари; демонстраційні експозиції; еко-технологічні презентації; екскурсії та табори в заповідних зонах; спостереження за птахами; створення фільмів; шкільні роботи та конкурси; кампанії з очищення і збирання відходів; музичні концерти; розважальні заходи (лотереї, ігри, театральні постанови та розписи (мурали)) і спортивні заходи (змагання, велосипедні і пішохідні прогулянки); підписання угод на користь навколишнього середовища; публікації; посадка дерев, серед іншого, за участю державних і муніципальних органів влади, шкіл, асоціацій та громадських організацій.

Переглядів: 532 | Додав: sun | Дата: 31.01.2017 | Коментарі (0)

У лютому 2017 року  буде проведено обласний етап Х Міжнародного еколого-валеологічного конкурсу "Вода - джерело життя". Запрошуємо до участі в конкурсі  учнівські колективи закладів міста. Умови проведення конкурсу.

Переглядів: 1197 | Додав: sun | Дата: 24.01.2017 | Коментарі (0)

У березні-травні 2017 року Національний центр «Мала академія наук України» спільно із Львівським національним університетом імені Івана Франка проведуть Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали». Умови участі у заході розміщені на сайті www.man.gov.ua. До участі в заході запрошуються вихованці, учні позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів. 

Для участі в конкурсі необхідно: 

  • учням 1-6 класів – до 20 січня 2017 р. заповнити онлайн-заявку на сайті www.man.gov.ua, щоб отримати набір хімічних реактивів для вирощування кристалів; 
  • учням 7-11 класів до 20 березня 2017 р. надіслати заявку (форма додається) та тези наукових спостережень (досліджень) на тему «Кристали: таємниці росту та мистецтво синтезу» українською або англійською мовами на електронну адресу crystals@i.ua.

Детальна інформація – за телефоном: (044) 489-55-80 (Людмила Гайдай), (032) 225-56-81 (Іванна Антонівна)

Заявка на участь у конкурсі

Переглядів: 1076 | Додав: sun | Дата: 13.01.2017 | Коментарі (0)

Вітаємо позашкільників Київщини – призерів Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2016 році.

Відповідно до наказу МОН України «Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2016 році» від 29.12.2016 №1691 навчально-методичний комплекс "Юні друзі природи", автори: Мазун Юлія Михайлівна, керівник гуртка, Черниш Наталія Анатоліївна, методист, керівник гуртка, Павліченко Людмила Миколаївна, керівник гуртка Станції юних натуралістів м. Біла Церква, названо учасником Всеукраїнського конкурсу рукописів.

Переглядів: 588 | Додав: sun | Дата: 10.01.2017 | Коментарі (0)

Продовжуючи найкращі традиції роботи під час канікул, з метою організації змістовного дозвілля та активного залучення вихованців та учнівської молоді до виховних заходів, педагогами Станції юних натуралістів м. Білої Церкви Київської області під час зимових канікул було проведено 49 заходів, які відвідало 579 школярів міста.

 

Проведені заходи сприяли вихованню екологічної свідомості та розвитку творчої й пізнавальної активності підростаючого покоління. В ігровій формі діти поповнили свої знання про дивовижний світ природи та пригадали новорічно-різдвяні традиції свого народу та народів світу.

Інтерактивні заходи, до проведення яких долучилися вихованці СЮН, сприяли розвитку комунікативної активності, подарували ряд позитивних емоцій та гарний настрій усім учасникам.

Заходи пройшли у творчій та дружній атмосфері.

 

Переглядів: 506 | Додав: sun | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)

Визначну роль у забезпеченні становлення творчої особистості, здатної брати участь у комунікації всіх сфер суспільного життя відіграють позашкільні навчальні заклади. Так, 26 грудня 2016 року під час зимових канікул на Станції юних натуралістів відбулася година спілкування з елементами тренінгу «Єдина розкіш – розкіш людського спілкування» (керівник Н.А.Черниш).

 

Під час заходу старшокласники навчались уникати бар’єрів у спілкуванні, розв’язувати конфліктні ситуації, а також набули практичного досвіду самореалізації та емпатійного сприйняття співрозмовника.​

Переглядів: 529 | Додав: sun | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)

Під час різноманітних заходів психологічного спрямування: бесід, дискусій, анкетувань вихованці гуртка «Пізнай себе» (керівник Василюк Т.А.) з’ясували, що підліткам не вистачає позитивного світосприйняття, яскравих відчуттів, радості життя. І тому, ми вирішили створити інтерактивну соціально-психологічну виставу «Магазин Щастя», під час якої вихованки гуртка поділилися власним розумінням щастя та подарували заряд позитивних емоцій педагогам та учням 8 - 9 класів загальноосвітніх закладів міста.

 

             У процесі інтерактиву учасники вистави дійшли висновку: «Все наше життя складається зі щасливих моментів, необхідно лише побачити це!».

Хай вам щастить у житті!

Переглядів: 471 | Додав: sun | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)

Дні такі чудові ми чекали,

Швидше їх наблизити бажали,               

І нарешті мрії всі збулися,

Бо канікули розпочалися!

 

 

 

     

 

Зимові канікули – це пора, яка співпадає з веселими святами, наповненими ароматом хвої і мандаринів, звуками хлопавок і радісними посмішками.  Це час, в який виконуються найзаповітніші бажання і збуваються всі потаємні мрії. Зимовими днями діти з нетерпінням чекають на позитивні враження, сподіваються на диво і хочуть потрапити в добру казку. Такою казкою стала для школярів міста Станція юних натуралістів м. Білої Церкви Київської області, яка гостинно запросила всіх охочих  у чарівний  світ веселощів та розваг. 

Переглядів: 506 | Додав: sun | Дата: 27.12.2016 | Коментарі (0)

8 грудня у рамках Всеукраїнського тижня права КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» спільно з Головним управлінням юстиції у Київській області проведено обласний конкурс дитячого малюнка «Право очима дітей». Захід відбувся з метою  виявлення і підтримки юних талантів та обдарувань, сприяння духовно-моральному, естетичному вихованню дітей, формуванню правової культури дітей та учнівської молоді.

Вітаємо вихованців гуртка "Палітра" (керівник Жук Інна Володимирівна) та "Пізнай себе" (керівник Василюк Тетяна Анатоліївна) з перемою у конкурсі.

Переглядів: 527 | Додав: sun | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz