П`ятниця, 26.04.2024, 09:31Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Вхід на сайт

Пошук

Мова сайту


Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish

Друзі сайту

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 87

...

Новини


      За підсумками обласного етапу Всеукраїнської трудової акції «Ліси для нащадків» переможцями стали:
І місце - Колективна робота учнів Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов Білоцерківської міської ради та вихованців гуртка «Природа рідного краю» Станції юних натуралістів м. Білої Церкви, керівники: Янушевич І.І.(керівник гуртка «Природа рідного краю» СЮН), Омельчук Г.Д. (учитель початкових класів), Кондратович О.А. (заступник директора з навчально-виховної роботи БСШ №9);
ІІ місце - Вихованці гуртка «Лісівник-дендрологи» Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Білоцерківської міської ради, керівник Злочевська Н.О. (учитель біології), Пилипчук Н.М. (учитель початкових класів).

 


 


 

Переглядів: 457 | Додав: sun | Дата: 18.01.2018 | Коментарі (0)

Зимові канікули – найулюбленіший час дітей, адже вони збігаються з новорічно-різдвяними святами – періодом веселощів, див та подарунків.

Педагогами Станції юних натуралістів м. Білої Церкви Київської області для дітей та учнівської молоді міста під час зимових канікул було проведено 55 виховних заходів для 796 школярів різного віку: пізнавально-розважальна гра, конкурсно-ігрова програма, тренінгове заняття, година спілкування, уявна подорож, майстер класи та величезна кількість конкурсів і розваг на екологічну та новорічно-різдвяну тематику.
 

Найпопулярнішою формою роботи під час канікул у Станції юних натуралістів м. Білої Церкви Київської області була робота творчих майстерень, де діти власними руками створювали неймовірні вироби з фетру і паперових смужок, чарівні пейзажі з паперу та ще багато інших «шедеврів».
Переглядів: 411 | Додав: sun | Дата: 15.01.2018 | Коментарі (0)

   Напередодні новорічних свят, у перший день зимових канікул, педагоги СЮН охоче зустрічали дітей та учнівську молодь міста, які завітали до нас весело та корисно провести час.
  Під час конкурсно-ігрової програми "Новорічні пригоди натуралістів" (керівник Павліченко Л.М.) учні БЗШ №3,4,5 не тільки познайомилися з традиціями та особливостями святкування Нового року в різних країнах, а й влаштували снігові перегони.

  Папір - дивовижний матеріал, який дає можливість креативити, фантазувати, творити гарні речі. Тож, здійснивши екскурс історією новорічної іграшки, учні БЗШ №22 у ході майстер класу "Ялинкова прикраса" (керівник Глущенко О.І.) мали можливість виготовити власноруч новорічні приктаси у техніці квілінг, а учні БСШ №1, БЗШ №7 під час майстер класу "Морозні визерунки" (керівник Жук І.В.) відтворили зимові визерунки у витинанках.
   Година спілкування з елементами тренінгу "Слово - то мудрість" (керівник Черниш Н.А.) розрахована на старшокласників, її учасниками стали учні БНВО "ЗОШ №15-ДЮСОК" та гімназії №2, допомогла підліткам відчути силу слова та засвоїти основні прийоми спілкування.
  Традиційно під час зимових канікул діти мали змогу відвідати новорічно-різдвяну виставку "Новорічна композиція" та насолодитися красою і неповторністю експонатів (110 виставкових зразків). Це різноманітні сувеніри, стилізовані ялинки, новорічні та різдвяні букети, вінки, картини, колажі, композиції тощо, які милують око та створюють новорічний настрій.
 Двері Станції юних натуралістів завжди широко відкриті не лише для вихованців гуртків, а й для всіх учнів закладів освіти міста, відкритих душею та серцем для здобуття нових знань!

Олена Глущенко, методист СЮН

Переглядів: 603 | Додав: sun | Дата: 29.12.2017 | Коментарі (0)

   У грудні вихованці гуртка "Юні екологи" (керівник Гуріна В.А.) відвідали м.Житомир. Знайомство з містом діти розпочали з пішохідної екскурсії по найвідомішім місцям.

 
    За легендою місто започатковане приблизно у 884 році, і свою назву отримало від імені руського дружинника київських князів - Житомира, який нібито відмовився служити князю Олегу, ховався в лісах і оселився на високій скелі при злитті річок Кам"янки та Тетерів. У місті багато парків, скверів. Окрасою є мости.      
   Гуртківці відвідали єдиний в Україні музей історії космонавтики ім.Корольова, Житомирський краєзнавчий музей. Діти також побували у царині виробництва паперу - Коростишівській паперовій фабриці, яка з 1870 року випускає широкий спектр паперової продукції на вторинній сировині, виконує різноманітні замовлення та тісно співпрацює із книжковою фабрикою нашого міста. 
   Подорож була гарною та корисною!
 
Переглядів: 463 | Додав: sun | Дата: 18.12.2017 | Коментарі (0)

7 грудня 2017 року у Станції юних натуралістів відбулося відкриття новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція», під час якого було нагороджено понад 50 переможців міського етапу Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» грамотами управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Станції юних натуралістів м. Білої Церкви Київської області. На виставці представлено 110 дитячих робіт з 20 закладів освіти міста. Дитячі «шедеври» милують око та додають святкового настрою.

Запрошуємо і Вас відвідати виставку «Новорічна композиція», яка працюватиме до 14 січня 2018 року.

Переглядів: 692 | Додав: sun | Дата: 08.12.2017 | Коментарі (0)

За ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я 1 грудня відзначається Всесвітній день порозуміння з ВІЛ-інфікованими та людьми, хворими на СНІД. Це заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД та привернення уваги суспільства до цієї проблеми. Тож саме 1 грудня у гуртках Станції юних натуралістів пройшла акція «Знати, щоб жити!», яка об’єднала понад 100 вихованців закладу та учнів шкіл.
 

Одним із знаків солідарності з інфікованими людьми є червона стрічка, яку у 1991 році придумав художник Франк Мур. Був вибраний червоний колір – колір крові, однієї з рідин людського тіла, в якій міститься вірус, але так само і символ «кровного» братерства. З того часу стрічка є своєрідним символом розуміння тих, кого епідемія ВІЛ/СНІД торкнулася особисто.

Червону стрічку носять небайдужі! Під таким гаслом пройшли заняття гуртків «Яскраві барви здоров'я» (керівники Пахомова І.А., Скорблюк Н.М.), «Пізнай себе» (керівник Василюк Т.А.), «Рослини - символи України» (керівник Павліченко Л.М.), «Природа рідного краю» (керівник Черниш Н.А.), «Палітра» (керівник Жук І.В.), «Юні екологи» (керівники Ковальський В.Л., Шкурко Л.І.), «Юні медики» (керівник Янушевич І.І.). Вихованці ознайомилися із інформацією з даної теми, а також створювали колажі «Знати, щоб жити!».

Переглядів: 459 | Додав: sun | Дата: 01.12.2017 | Коментарі (0)

22 листопада для вихованців гуртка «Юні екологи» (керівник Гуріна В.А.) відбулася екскурсія на Відкрите акціонерне товариство «Білоцерківська книжкова фабрика». Під час відвідування підприємства діти мали змогу подивитися, як на практиці воно функціонує, переглянути у роботі різноманітне друкарське устаткування, задати питання.

Основна продукція, яку виготовляє фабрика – книги та брошури, друк рекламної продукції. Підприємство має у своєму розпорядженні сучасне обладнання та висококваліфіковані кадри.

Дякуємо співробітникам Білоцерківської книжкової фабрики за надзвичайно цікаву екскурсію, за продемонстроване у роботі обладнання, цікаві розповіді та увагу, яку приділили нашим учням. Тож, кожна із професій має свою специфіку та умови праці. У цьому юні гуртківці мали змогу переконатися на власні очі та отримали багато корисної та цікавої інформації.

 

Переглядів: 678 | Додав: sun | Дата: 23.11.2017 | Коментарі (0)

Листопад - чудове явище природи. Та, нажаль, воно несе за собою дуже неприємні наслідки - осінні вогнища. Від них повітря у місті стає важким і гірким. Шкода від спалювання листя багатолика та надзвичайно небезпечна.

Щороку в цю пору у гуртках СЮН проходить акція «Не спалюйте осіннє листя!», під час якої проводяться різні тематичні заходи.

З метою поінформування населення міста про загрози, що несе за собою спалювання листя, вихованці гуртків «Юні друзі природи» (керівник Глущенко О.І.) та «Рослини – символи України» (керівник Павліченко Л.М.) розробили та розповсюдили близько 100 еколистівок із закликом «Скажіть осіннім вогнищам НІ - подбайте про навколишнє середовище!»

Маленькі натуралісти з гуртка «Природознавство для дошкільнят» (керівник Черниш Н.А.) під час занять дізнались про шкідливість спалювання листя та долучились до виконання творчої роботи «Осінній вернісаж».

Вихованці гуртків «Природа рідного краю» (керівник Павліченко Л.М.) та «Яскраві барви здоров’я» (керівник Пахомова І.А.) провели «Осінній бал» творчих робіт з листкового різнобарв’я, застосовуючи різноманітні техніки.

Яскраво і по-осінньому весело пройшло заняття у гуртку «Здоров’я у твоїх руках» (керівник Василюк Т.А.). Вихованці долучилися до акції, дізналися про негативний вплив диму від тліючого листя на стан здоров’я людини. Знайшли творче застосування осіннього листкового різнобарв’я: виготовили букет троянд, сплели чарівні вінки, тацю для білочки та погралися у листковий двобій між хлопчиками та дівчатками – весело та корисно, тому що все це листя на галявинці було зібрано у купи для вивозу.

Долучилися до акції вихованці гуртка «Юні екологи» (керівник Шкурко Л.І.). Діти зібрали понад 20 мішків листя, яке буде вивезене на переробку. А ще й упорядкували територію закладу!

Переглядів: 456 | Додав: sun | Дата: 04.11.2017 | Коментарі (0)

Канікули – період, коли всі діти мають чудову можливість відпочити від завантажених буднів, більше часу проводити з друзями, за читанням цікавих книг і відвідуванням різних заходів. Хоча за вікном похмуро та дощить, у Станції юних натуралістів осінь – золота, тепла та весела, лунає дитячий сміх та сяють посмішки. І все завдяки цікавим заходам, підготовленими педагогами закладу для учнівської молоді міста.
 

Ігри, розваги, майстер класи, бесіди, тренінги – усе для допитливих дітей, щоб зробити їхнє дозвілля цікавим та змістовним.
Так, у період осінніх канікул для вихованців та школярів навчальних закладів міста було проведено 34 заходи, які відвідали 403 дитини. Учасники мали змогу збагатити свої знання з флори та фауни, сезонних змін у природі; усвідомити своє місце у світі та навчитись позитивно мислити; сформувати відповідальне ставлення до вибору професійного майбутнього.

 

Переглядів: 495 | Додав: sun | Дата: 03.11.2017 | Коментарі (0)

     Впевнено господарює у природі осінь. Природа змінює свої кольори, землю вкриває пожовкле листя, у повітрі відчувається подих зими, стає прохолодніше. В осінню пору люди прямують до лісу на "тихе полювання". Їхня "зброя" - кошики та відерця. Вони шукають гриби. Вихованці гуртка "Рослини - символи України" (керівник Мазун Ю.М.) під час навчального заняття здійснили уявну подорож до осіннього лісу і ознайомилися з різноманітністю Царства грибів.

Не з порожніми кошиками повернулися з лісу учасники подорожі - білі гриби, виготовлені власноруч, залишаться на згадку про цікаво проведений час!

Переглядів: 497 | Додав: sun | Дата: 24.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »
Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz