П`ятниця, 19.04.2024, 08:14Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Вхід на сайт

Пошук

Мова сайту


Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish

Друзі сайту

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 87

...

Новини
Головна » 2016 » Січень » 25

    Презентація.

    Зимові канікули – час веселощів та розваг. За доброю традицією для учнівської молоді міста педагогічними працівниками Станції юних натуралістів проводяться виховні заходи, які спрямовані на розвиток творчої пізнавальної активності дітей та вихованню екологічно грамотної особистості.

    З урахуванням інтересів дітей різних вікових категорій на зимові канікули заплановано 39 заходів. Цікаві форми проведення дозволяють учасникам ознайомитися з новорічними традиціям українського народу та народів світу, творчо та весело провести час.

    Веселий сміх лунає у навчальних кабінетах Станції юних натуралістів. Конкурси, розваги, веселі забави, творчі майстерні відкривають для дітей цікавий світ природи та новорічних традицій. Під час розважальної програми «Новорічний калейдоскоп» (керівник Л.М.Павліченко) учні 5 класів знайомляться з веселою господаркою 2016 року – вогняною мавпою та її сестрицями. У цікавій формі діти пізнають китайський гороскоп та новорічні символи, а також знайомляться з різновидами приматів у світі.

     Творчості та наполегливості вимагає створення тендітної красуні у техніці паперопластика. Юні майстри разом з керівником І.В.Жук під час майстер класу «Зимова принцеса» своїми власними руками виготовляють паперову скульптуру – символ сніжної зими.

    Традиційно під час канікул працює виставка дитячих робіт  «Український сувенір» та «Новорічна композиція». Цього року на ній представлено понад 100 виставкових експонатів.Елементи народних традицій та символіки декоративно-прикладного мистецтва, зразки української та новорічно-різдвяної сувенірної продукції знайшли своє відображення  у більшості роботах талановитих майстрів закладів міста.

    Лідери учнівського самоврядування пройдуть навчання за програмами «Сходинки до здоров’я нації» та «Молодь обирає здоров’я» в рамках роботи Навчального центру волонтерів підліткового руху. Тренери Т.А.Василюк та Н.А.Черниш працюють за принципом «Рівний – рівному», що сприяє створенню дружньої, доброзичливої атмосфери. Після проходження навчання волонтери отримають посвідчення волонтерів, що дасть смогу застосовувати отриманні знання у своїх навчальних закладах.

Переглядів: 630 | Додав: sun | Дата: 25.01.2016 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz